top of page

Hur bidrar kompetensutvecklingen till Sveriges säkerhet?

Uppdaterat: för 3 dagar sedan

Världens blickar är i större utsträckning än på mycket länge riktade mot Sverige, och säkerhet har på kort tid blivit en av de viktigaste frågorna för svenska företag, organisationer och myndigheter.

  • Hur skyddar vi oss på bästa sätt från hot som dataintrång och att obehöriga på olika sätt kommer över känslig information?

  • Hur säkrar vi tillgången till kompetent personal som kan göra ett högkvalitativt jobb med dessa frågor?

  • Hur kan vi tillsammans bli ännu bättre på att samarbeta i Sverige som nation, för att öka tryggheten, stärka säkerheten och öka vår motståndskraft?


Dessa och fler högaktuella frågor kommer vi hantera på “JobTech vs SecurityTech”, eventet där två tech områden möts för att utbyta erfarenheter, lära av varandra och generera nya smarta idéer för ett tryggare och säkrare Sverige - idag och imorgon.


Den 18 oktober mellan kl 15:00 - 17:30 samlas vi på The Park Södra i Stockholm. Eventet är kostnadsfritt och kan även ses digitalt (men då missar du mingel och AW!)


 

Programmet för dagen:

15:00 Dörrarna öppnas


15:15 Olle Lundin, CEO Swedish JobTech öppnar tillsammans med moderatorerna Ann Molin, Generalsekreterare Hack for Earth Foundation samt Carolina Emanuelson, Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Aliby Consulting

15:20 Uppsnack - Trender för kompetensutveckling - Carolina Emanuelson och Olle Lundin

15:30 Panel 1: Säkerhetsläget och kompetensläget idag och dess utmaningar i Sverige - hur hanterar vi dom nu? (40 min)

16:10 Paus inkl kaffe (20 min).

16:30 Panel 2: Spaning inför framtiden - kompetensförsörjning, AI, terrorhot och Nato? (40 min)

17:10 - Innovation som möjliggörareFler nyheter

bottom of page