top of page

tis 12 feb.

|

Health Hub (H2)

Sverige behöver mer JobTech!

Svensk arbetsmarknad genomgår en enorm digital transformation. Kom och möt innovativa ledare med ett gemensamt mål att bidra till bättre matchning på den svenska arbetsmarknaden. Anmäl dig till frukostmötet 12 februari!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sverige behöver mer JobTech!
Sverige behöver mer JobTech!

Tid och plats

12 feb. 2019 08:00 – 9:00

Health Hub (H2), Hälsingegatan 45, 113 31 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Svensk arbetsmarknad genomgår en enorm transformation. Problemet är att det går för långsamt. Idag har vi hög efterfrågan på arbetskraft trots att vi har hög arbetslöshet. Detta innebär enorma kostnader - för företagen, för individer mellan jobb, individer som vill byta jobb och i ökad ohälsa.

Hur löser vi denna samhällsutmaning? Hur ökar vi utvecklingstakten inom digital matchning? Vems är ansvaret?

Möt innovativa ledare med olika erfarenheter men med ett gemensamt mål att bidra till att transformera den svenska arbetsmarknaden:

Moderator: Ann-Therese Enarsson, VD Futurion

Bakom seminariet står föreningen Swedish JobTech. Jobtech står för job technology och är ett samlingsbegrepp för teknisk innovation på arbetsmarknaden. Swedish JobTech är en plattform och är tänkt bestå av medlemmar som är beredda att ta sitt samhällsansvar för att vara med och bidra till att denna utveckling vänds.

Kaffe och en frukostsmörgås finns tillgängligt från 7:30 och du får gärna stanna kvar efteråt och prata medlemskap i föreningen.

Dela detta evenemang

bottom of page