top of page

tis 14 maj

|

Health Hub (H2)

Välkommen till framtidens arbetsmarknad!

Ta del av en mini-mässa med morgondagens digitala lösningar för de utmaningar som arbetsmarknaden står inför. Och lyssna till framtidsspaning och samtal med Sorena Kazemi, Manager People Operations på Seredipity och Erik Sandström, Chief Digital Officer på Arbetsförmedlingen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Välkommen till framtidens arbetsmarknad!
Välkommen till framtidens arbetsmarknad!

Tid och plats

14 maj 2019 11:00 – 13:00

Health Hub (H2), Hälsingegatan 45, 113 31 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Förutsatt att utvecklingen fortsätter exponentiellt, är det svårt att föreställa sig hur det ser ut år 2025.  Intelligenta robotar, VR, simulatorer, spelifiering med mera kommer ersätta dagens sätt att validera, vägleda och matcha. HR-avdelningar som står kvar i det gamla kommer successivt att ha spelat ut sin roll.

 

I dag finns början till ett ekosystem inom matchningsområdet som tillhandahåller data och applikationer för digital matchning och det området kommer att växa. Det kommer också att innebära att det digitala utanförskapet har reducerats väsentligt samtidigt som digitaliseringen frigjort resurser till personligt stöd för dem som är utanför.

Medverkande företag: AirJobb, Assessio, Brainville, Demando, Gigway/Cruitway, Happyr, Head Agent, Instnt, Iris, Iteam, Jobtech Development, Meipso, Onereality, Prindit, WAP, We compose m fl.

 Välkomna till en inspirerande dag!

    Dela detta evenemang

    bottom of page