top of page

tors 23 maj

|

Health Hub (H2)

Gigekonomin och digital matchning

Varmt välkommen på ett frukostseminarium med Jobtech Gig (ett initiativ från Arbetsförmedlingen) och den ideella föreningen Swedish Jobtech. Under meetupen får vi ta del av olika perspektiv på gigekonomin - det fenomen som beskriver att många människor idag väljer att frilansa eller ’gigga’.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Gigekonomin och digital matchning
Gigekonomin och digital matchning

Tid och plats

23 maj 2019 07:30 – 9:00

Health Hub (H2), Hälsingegatan 45, 113 31 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Morgonen inleds med fyra korta presentationer där vi lyfter olika perspektiv på gigekonomin: myndighet, branschorganisation, gigplattform och giggare. Därefter avslutar vi med en gemensam paneldebatt. Moderator är Yasmine Åkermark. Vi bjuder på frukost under morgonen.

OM TALARNA

Erik Sandström - Chief Digital Officer, Arbetsförmedlingen

Jobtech development är Arbetsförmedlingens regeringsuppdrag att skapa digital infrastruktur för den svenska arbetsmarknaden. Jobtech Gig utforskar särskilt en hållbar framväxt av gigekonomin. Erik Sandström är CDO på Arbetsförmedlingen och en av dem som driver arbetet med Jobtech development framåt inom myndigheten.

Eva von Wernstedt - Managing Director, Swedish JobTech

Swedish JobTech är en obunden och ideell förening som driver på utvecklingen av den svenska arbetsmarknaden genom att nyttja digital teknik. Det är också en plattform för organisationer, gig-ekonomin, delningsekonomin, företag, entreprenörer och myndigheter som vill delta i den digitala utvecklingen av arbetsmarknaden. Eva von Wernstedt är Managing Director på Swedish Jobtech.

Adrian Swartz - Grundare, Gigway

Gigway är en giggplattform som samlar frilansare och förmedlar både uppdrag och community. Med en bas i Stockholm bygger Gigway ett nätverk av ’giggare’ inom media- och tech-sektorn. Planerna om en global expansion väntar runt hörnet. Adrian Swartz är grundare av Gigway och har lång erfarenhet av såväl gigekonomin som entreprenörskap. Han är van föreläsare och ofta även tillfrågad expert på ämnet gigekonomin,

Emelie Fågelstedt - Medgrundare, Svenska Nomader

Svenska Nomader är Sveriges största nätverk för digitala nomader - personer som jobbar platsoberoende med hjälp av digital teknik. Nätverket samlar många ’giggare’ inom områden som digital kommunikation, webbutveckling och grafisk design. Emelie är själv så kallade ’giggare’ sedan 9 år tillbaka, och även programledare för Jobtech-podden som denna säsong handlar om gigekonomin.

Dela detta evenemang

bottom of page