Om föreningen

Swedish JobTech är en obunden och ideell förening som driver på innovation av matchning, vägledning och livslångt lärande på den svenska arbetsmarknaden genom utnyttjande av digital och datadriven teknik. Det är också en plattform för HR-organisationer, företag, entreprenörer och myndigheter som vill delta i utvecklingen av arbetsmarknaden.

 

Föreningen ska verka för en hållbar och seriös arbetsmarknad med fokus på hur teknikutvecklingen kan stötta och driva svensk arbetsmarknad in i framtiden.

Vi är obundna och fristående från alla aktörer. Vi strävar efter att etablera samarbeten med andra aktörer och stödjer bl.a. Arbetsförmedlingens satsning på ett digitalt ekosystem.

Vi startade 2019 med att etablera en styrelse och genomförde ett antal event.  Under 2019 kom våra första partner/medlemmar ombord och vi fortsätter vår resa i syfte att driva på utvecklingen mot en mer digitaliserad och datadriven arbetsmarknad. Vi genomför egna, och marknadsför andras, event samt ger ut ett månatligt nyhetsbrev.

Swedish

Vi

är

JobTech

  • Twitter Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Black Round

© Swedish JobTech 2020