top of page

ons 26 apr.

|

The Park Södra

HealthTech vs RehabTech

Dags att möta de nya techformerna för bättre hälsa på arbetsmarknaden och se den mjuka välfärdstekniken som kan både göra skillnad och öppna upp för en digital egenmakt. Ta chansen att lyssna till forskning, offentliga aktörer, deltagare, coacher och företag.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
HealthTech vs RehabTech
HealthTech vs RehabTech

Tid och plats

26 apr. 2023 15:00 – 17:00

The Park Södra, Magnus Ladulåsgatan 1, 118 65 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Ta chansen att lyssna till forskningen, de offentliga aktörerna, utövarna (deltagarna & coacherna) samt företagen som tillsammans visar hur vi kan hitta en process där livskvalité och effektivisering kan gå hand i hand för att få medborgaren komma ut i jobb eller studier.

Nu presenterar vi digitala lösningar som förenklar hälsovårdens arbetsinsatser från prevention till behandling till utvärdering och efterkontroll på både individ och organisationsnivå.

En smart länk mellan individ hälsa och samhällshälsa

Tillsammans skapar aktörer inom hälsovård, rehabilitering, arbetsplatsträning, HR och digital utveckling olika former av tjänster. Lösningarna är framtagna för att möta rehabilitering och

hälso - branschens särskilda utmaningar och komplexa hälsokultur. Där strävan är att erbjuda hållbara och effektiva lösningar och verktyg som i längden ger ett hälsosamt, säkert och stimulerande arbetsliv.

Teknik med hälsa, sjukvård och rehabilitering, för ditt och mitt bästa - Healthtech vs Rehabtech.

Vi kommer att presenterar företag, politiker, myndigheter, näringsliv och andra beslutsfattare. Som tillsammans verkar för hållbara och innovativa lösningar kring hälsa, arbetsliv, utbildning och digital utveckling. Tillsammans kommer vi bjuda på en sprakande debattpanel, spännande presentationer och konkreta exempel från tidigare deltagare och användare.

  • Robert Persson Asplund, chefspsykolog och forskningsansvarig på Empowered Health
  • Annika Angerfelt, förbundschef på samordningsförbundet i Stockholm
  • Arvid Vikman, politiker i arbetsmarknadsnämnden i Stockholm
  • Maria Mattsson Mähl, entreprenör och VD på AlphaCE
  • Tapio Salonen, professor inom socialt arbete samt utvecklarna till bl.a. Rehappen och My Indicator, är några av våra gäster.

Skicka gärna inbjudan vidare!

Har du kollegor eller andra kontakter som kan vara intresserade av att delta, bjud gärna in dem också.

På plats lottar vi ut 10 dagspass på The Park (värde 200 kr/st) .

Vad är egentligen HealthTech och RehabTech ? ChatGPT ger sin syn:

  • Healthtech (hälso- och sjukvårdsteknik) är en bred term som omfattar alla teknologiska lösningar som syftar till att förbättra vården och hälsan för människor. Det kan inkludera allt från medicintekniska apparater, digitala hälsoplattformar, e-hälsotjänster och AI-baserade verktyg för diagnostisering och behandling.
  • Rehabtech (rehabiliteringsteknik) är en mer specifik term som fokuserar på teknologiska lösningar som hjälper personer att återhämta sig från sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar. Det kan inkludera allt från proteser, exoskelett, hjälpmedel för rörelse- och balansträning, till programvara för att övervaka och förbättra rehabiliteringsresultat.

Dela detta evenemang

bottom of page