top of page

tors 17 sep.

|

webbinar

Jobbapplikationer för arbetsmarknads-tjänster #1

Framtidens arbetsmarknad är datadriven. Vad betyder det och vilka exempel finns det på digitala jobbapplikationer för arbetsmarknadstjänster. Du möter tre initierade personer som pratar kring vad det innebär att vara datadriven ur olika perspektiv samt ta del av olika datadrivna tjänster.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Jobbapplikationer för arbetsmarknads-tjänster #1
Jobbapplikationer för arbetsmarknads-tjänster #1

Tid och plats

17 sep. 2020 10:00 – 11:00

webbinar

Om evenemanget

Du möter:

  • Alex Tidgård, Leg Psykolog och produktutvecklare som spanar kring hur HR-funktionen kommer att förändras när vi blir alltmer datadrivna och ge tips på hur man kan hänga med och bli en del av framtidens HR.
  • Carolina Emanuelson, Talent manager, IT-avdelningen Arbetsförmedlingen. Carolina kommer att prata om vikten av att vara datadriven för att överhuvudtaget kunna planera och ta rätt beslut. Carolina kommer också att ge oss en uppdatering av vad som händer på Arbetsförmedlingen när det kommer till att tillgängliggöra data.
  • Jonas Jegers, Ansvarig samhällskontakter på Irisgruppen kommer att berätta hur viktigt data är för att åstadkomma en effektivt fungerande arbetsmarknad. Det finns mycket kvar att göra och Jonas kommer att ta upp hinder samt möjliga framtida produkter som skulle kunna göra oss så mycket mer pricksäkra i hur vi utvecklar arbetsmarknadspolitiken.

Som exempel på digitala lösningar för att förbättra matchningen så kommer 8 företag, start-ups att presentera sina lösningar.

Moderator: Lars Sjöström, ordförande föreningen Swedish JobTech som arbetar för ökad effektivitet av arbetsmarknadens funktion genom datadriven matchning.

Bakgrunden till webinariet är det förberedelseprojekt som Swedish JobTech tillsammans med Nacka kommun gör med stöd från Vinnova där vi undersöker förutsättningarna för att sätta upp en testbädd/mötesplats mellan teknikleverantörer och utförare av arbetsmarknadstjänster.

Dela detta evenemang

bottom of page