top of page
Lars Sjöström.jpg
Lars Sjöström
ordförande
 

Lars har lång erfarenhet av svensk arbetsmarknad, bland annat som biträdande generaldirektör på Arbetsförmedlingen. Lars har fortsatt sitt engagemang och arbetar idag i styrelsen för flera företag och arbetslöshetskassor.

eva_profilbild1.jpg
Eva von Wernstedt

Eva är entreprenör och grundare av flera samhällsinriktade organisationer. Eva arbetar idag på Stockholms stad med strategisk kompetensförsörjning för näringsliv, organisationer, bolag och dess invånare.

Atte_redigerad.jpg
Ann-Therese Enarsson
vice ordförande

är jurist med bakgrund inom omvärldsanalys och opinionsbildning och med tidigare chefsroller på bl.a. Systembolaget och IQ. Idag är hon vd för tankesmedjan Futurion som har fokus på framtidens arbetsmarknad.

30515910_10155663842121731_8640534598146588672_n.jpg
Maria Mattsson Mähl

Maria är entreprenör och företagsledare med lång erfarenhet inom välfärdssektorn. Maria är idag VD på AlphaCE med fokus på utbildning och hjälpa arbetslösa att hitta jobb.

20221006_170353 (1).jpg
Olle Lundin
grundare
 

är grundare av Swedish JobTech samt civilingenjör med bakgrund från IT-branschen. Olles erfarenhet från arbetsmarknaden baseras främst på rollen som digitalt innovationsansvarig för 

Arbetsförmedlingen fram till 2018.

Operativa utskottet

Deltagare: Lars Sjöström (ansv), Olle Lundin

Beskrivning: Utskottet ansvarar för att planera och genomföra operativa aktiviteter såsom seminarier, webbinarier och nyhetsbrev. Utskottet ansvarar även för att föreningens hemsida utvecklas och förvaltas.

JobTech-priset

Deltagare: Olle Lundin (ansv), Johan Linåker RISE, Jonas Södergren Arbetsförmedlingen, Fred Isaksson Assedon, Mattias Axell Meta Solutions, Maria Dalhage DIGG, Nils Carlberg Triglyf, Carolina Emanuelsson Game.

Beskrivning: Utskottet består av medlemmar som i sitt ordinarie arbete följer utvecklingen av den digitala och datadrivna matchningen på arbetsmarknaden. Utskottet ansvarar för att utse vinnare i föreningens årliga JobTech-pris. 

Startup-utskottet

Deltagare: Eva von Wernstedt (ansv) samt föreningens startup-medlemmar 

Beskrivning: Utskottet består av föreningens startup-medlemmar som tillsammans träffas och diskuterar intressanta problem och möjligheter för nyetablerade företag. Utskottet träffas första måndagen i varje månad. 

bottom of page