top of page

Hack for Earth - ny partner!


Swedish JobTech och Hack for Earth Foundation har tecknat ett partneravtal med syftet att främja innovativa lösningar på arbetsmarknaden.


"Genom partnerskapet med Hack for Earth Foundation breddar vi Swedish JobTechs möjligheter att bidra till mer innovation och utveckling av datadriven matchning på Sveriges arbetsmarknad”, säger Olle Lundin, Swedish JobTechs grundare.


"Tillsammans kan vi skapa konkreta och innovativa lösningar för morgondagens hållbara arbetsmarknad, det är min övertygelse och vision", säger Ann Molin grundare och Generalsekreterare för stiftelsen Hack for Earth Foundation, om det nya partnerskapet med Swedish JobTech. Hack for Earth Foundation är en stiftelse som verkar globalt för medborgardriven innovation, genom att bjuda in medborgare att skapa morgondagens hållbara lösningar till hackathons och andra events. 2021 anordnade stiftelsen i samarbete med Sverige och FN på världsutställningen Expo2020 i Dubai ett globalt hackathon med målet att skapa konkreta lösningar på de 17 globala målen. Närmare 1400 lag från över hundra länder deltog, och de sju vinnande lösningarna ges nu möjlighet att realiseras till riktiga verktyg för samhällsnytta genom accelerationsprogrammet Build for Earth jan-juni 2022. Genom partnerskapet finns förutsättningar att ytterligare förstärka arbetet med hållbara innovativa lösningar för framtidens arbetsmarknad. Närmast kommer vi att stödja arbetet med att utveckla den vinnande lösningen UN-EduPass som vi kommer att berätta mera om under året. Ann MolinFounder & Secretary General Hack for Earth Foundation ann@hackforearthfoundation.com +46 (0)70 827 48 49 ​​hackforearthfoundation.com

Comments


Fler nyheter

bottom of page