top of page

Vårt första Testinarium!


Under pandemin har vi lärt oss att ”teamsa” och "zooma" istället för att gå på möten samt att ordna ”webinarer” istället för seminarer. Men hur hittar vi nya digitala arbetssätt för att faktiskt känna och klämma på nya innovationer på arbetsmarknaden?


Jo vi kör ett "Testinarium"!


Vid vårt första testinarium fick leverantörer av STOM och KROM och andra intressenter en möjlighet att höra från teamet på Assedon om utvecklingen av deras nya tjänst Matchingskollen. Matchningskollen är en jämförelsesida som hjälper arbetssökande att hitta leverantörer av matchningstjänster anvisade av Arbetsförmedlingen.


Syftet med testinariet var att låta behovsägare testa tjänsten i ett tidigt skede och ge feedback. Teamet på Assedon kunde därmed ta del av fler insikter kring hur leverantörerna själva ser på sina behov av en liknande tjänst och även få input kring vad de bör prioritera i utvecklingen framöver.


Deltagarna fick en introduktion och en step-by-step guide av tjänsten av teamet på Assedon under ledning av Fred Isaksson. Därefter fördes diskussioner i mindre break-out grupper kring intryck, tankar och frågor.


Tack till alla som var med och deltog idag! Vi på Swedish JobTech är övertygade om att vi genom att jobba mer tillsammans kan skapa ännu bättre lösningar för mer effektiv matchning på arbetsmarknaden.
Fler nyheter