top of page

Semester + Arbete = Workation

Är du redo att omdefiniera arbetsplatsen och uppleva en unik balans mellan arbete och fritid?

The Park presenterar 24 augusti en innovativ och inspirerande timme som kommer att förändra hur du ser på arbete och resande. Anmäl dig här!


Workation är en trend som kombinerar arbete och semester, där du kan arbeta på avlägsna platser samtidigt som du njuter av en fantastisk miljö och upplevelser. Du tas med på en resa genom fördelarna med workation och hur det kan öppna upp nya möjligheter för dig och ditt företag.


På The Park träffar Du :

  • Malin Karlsson, eventarrangör och passionerad anhängare av ett flexibelt arbetsliv och en ivrig resenär. Att kunna kombinera sitt arbete med att utforska världen är något som verkligen ligger henne varmt om hjärtat. Hon tror starkt på fördelarna med workation - att arbeta från olika platser och samtidigt njuta av nya kulturer, miljöer och upplevelser.

  • Emelie Fågelstedt, medgrundare till Digitala nomader, en organisation som främjar och stöder en livsstil som kombinerar arbete och resor. Emelie har en djup förståelse för fördelarna och utmaningarna med att arbeta på distans samtidigt som man utforskar världen. Genom hennes erfarenheter som digital nomad och entreprenör delar hon insikter om hur man skapar balans mellan arbete och äventyr, optimerar produktiviteten och hanterar de unika utmaningarna. Emelie har inspirerat och hjälpt många att omfamna workation-livsstilen. Med sin kunskap och expertis är hon en efterfrågad talare som har delat sina idéer och insikter på nationella och internationella evenemang.

  • Johan Ekdal är CEO/Founder för Workation Group, en ledande organisation inom området för arbete och resor, är en legend då det handlar om att skapa unika och berikande workation-upplevelser för företag och enskilda individer. Johan och hans team har med sina innovativa koncept och skräddarsydda program hjälpt många att kombinera arbete och äventyr på ett sätt som främjar kreativitet, produktivitet och personlig utveckling. Deras expertis sträcker sig över områden som destinationer, boende, arbetsmiljö, nätverkande och upplevelser för att skapa en balanserad workation-upplevelse.

Tillsammans kommer de att beröra:

  • Arbetslivets omvandling - hur arbetsmiljön har förändrats och hur workation blir alltmer populärt som ett alternativ till traditionellt kontorsarbete. Vi kommer att undersöka de trender och teknologier som möjliggör arbete på distans och hur du kan dra nytta av dem.

  • Fördelarna med workation - belysa de positiva effekterna av att arbeta på nya och inspirerande platser. Du kommer att lära dig hur workation kan öka kreativiteten, produktiviteten och arbetsglädjen, samtidigt som du får möjlighet att utforska nya destinationer och kulturer.

  • Utmaningar och lösningar - ta upp de vanliga utmaningar som kan uppstå vid workation och ge praktiska strategier för att hantera dem samt dela med sig av tips och verktyg för att skapa en balans mellan arbete och fritid samt för att upprätthålla kommunikation och effektivitet när du arbetar på distans.

  • Fallstudier och inspirerande exempel - visa hur företag och enskilda individer har implementerat workation i sina liv och fått fantastiska resultat. Du kommer att få insikter och idéer för hur du kan anpassa workation efter dina egna behov och mål.

댓글


Fler nyheter

bottom of page